Penthouse in Belgium

penthouse-apartment-by-hans-verstuyft-architects, minimalism, interioe design
This beautiful minimalist apartment with a lot of natural light is located in Antwerpen, Belgium and designed by Hans Verstuyft.
The space is finished in one of my favorite combination for the moment: a stone floor, chalk-coloured walls, white textiles, American
walnut and  brass accents.
High ceilings and wall-to-wall windows give the space a wide-open feel .
The architects describe the apartment as an ideal background for the client’s collection of art, which includes work by Andy Warhol, Luc Tuymans and Michaël Borremans.
Also you can find a publication of this penthouse  in the november issue of Elle decor italia 2016.
PHOTOGRAPHS: Dorothee Dubois

LOCATION:  Antwerpen, Belgium

SOURCE: DeZeen



You may also like

Leave a Comment